Wat wordt bedoeld met Web2Print

Web2Print is in essentie het bestellen van drukwerk via het web. Dat kan gaan over visitekaartjes, brochures, syllabi, enveloppen en zoveel meer. De voordelen zijn duidelijk. Door de centralisatie heeft u controle over uw huisstijl.

Er worden nooit nog documenten meer geproduceerd met een oud logo. En via de goedkeuringscyclus kan u de volledige controle behouden over wie wat besteld.
In het dashboard ziet u welke filialen wat bestellen, welke documenten veel of niet besteld worden, enz.

En dit voor zowel statische documenten zoals enveloppen, als voor dynamische documenten met personalisatie zoals visitekaartjes, brochures met winkeladres, etc.

Met onze uitgebreide ervaring kunnen we ook adviseren om de juiste technologie te gebruiken voor uw toepassing: digitaal, offset, rotatie.

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

CONTACTEER ONS

Ons team staat klaar

ONS PLATFORM

Het systeem is gebaseerd op InDesign templates en kan gekoppeld worden aan gegevensbronnen, bv. lijst van medewerkers voor visitekaartjes.

En als u naast papier ook E-mails wil versturen dan kunnen we ook helpen.
U gaat dan een HTML-template koppelen aan een lijst van e-mailadressen.

Ons platform is volledig GDPR-compliant, wat betekent dat eens iemand zich heeft uitgeschreven voor een nieuwsbrief, hij ook nooit een e-mail zal krijgen, zelfs niet als u een nieuwe lijst aanbrengt waar zijn adres in vermeld staat.