okapi platform

Papier in een digitale flow?

Papier is moeilijk in een digitale flow te houden. Hoe kan bijvoorbeeld na een papieren uitnodiging toch uw klant digitaal laten inschrijven? Bij het maken van papier verlaat je meestal de digitale flow. Je wil wel de kracht en de uitstraling van papier gebruiken, maar je wil het verdere proces toch digitaal laten verlopen zodat deelnemers zich niet via antwoordkaart of fax moeten inschrijven.

Via een gepersonaliseerde URL kan je perfect een papieren uitnodiging sturen en de inschrijving toch via een website terug digitaal oppikken. In het voorbeeld in de blog van de Opendeurdag vind je daar een mooi voorbeeld van.

Of gebruik een QR-code of barcode op een kortingsbon waarin de identificatie van de bestemmeling zit verwerkt. U weet bijgevolg dat Mijnheer X of Mevrouw Y zijn of haar korting heeft gebruikt.

U kan uw nieuwe prijslijst of cataloog elektronisch (PDF) aanbieden aan kleine klanten. Maar dan moeten ze bv. eerst inloggen op uw website en hun gegevens vervolledigen. Grote klanten krijgen hem op papier via post. Zolang we maar de omzet gegevens hebben in de database, kan INNI OKAPI deze keuze maken en de boodschap via 2 verschillende kanalen bezorgen (e-mail of brief).

Of wat dacht u van u van het heractiveren van klanten die u reeds enige tijd niet meer heeft gezien. Elke week kijkt INNI OKAPI naar de laatste besteldatum, en stuurt die stille klanten een wervende mail. De mail gaat uit van de commercieel verantwoordelijke voor die klant. Van zodra de klant de mail opent of een knop aanklikt om bv. op uw website te kijken, wordt de verkoper hiervan ingelicht en kan hij contact opnemen.

En dan ga ik voorbij aan de vele contactopportuniteiten waarbij u uw klanten en prospecten zou kunnen verrassen: een kaartje sturen voor een verjaardag waarbij ze een kleine attentie kunnen opvragen via een gepersonaliseerde website. Of hun een éénmalige korting aanbieden omdat ze 5 jaar trouwe klant zijn, enz.

Als u dat allemaal moet bijhouden, dan is dat onbegonnen werk. Maar dankzij de Flows van het INNI OKAPI platform wordt dit allemaal voor u bijgehouden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share it

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Recent

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

INNI group nv

Industrielaan 5. B-8501 Heule
T +32 56 36 32 11
E info@innigroup.com
BTW BE 0418.420.485