Wat is Marketing Automatisering?

In essentie is Marketing automatisering het automatiseren van stappen die u normaal gezien manueel doet. Maar tijd is kostbaar, iedereen is overbevraagd en marketingafdelingen zijn onderbezet waardoor deze vervolgstappen soms NIET kunnen uitgevoerd worden. En dat is jammer want hierdoor wordt de prospect misschien geen klant.

Een klassiek voorbeeld is “Hoeveel contacten na een beurs werden goed opgevolgd?”. En hoe is het gesteld met de kwaliteit van de data in uw CRM of ERP-systeem?

Aan de hand van “Flows” of stroomschema’s zet u een aantal acties achter elkaar, incl. wachttijden, filteren van de informatie, enz. Bekijk in deze blog (link) een voorbeeld van een Opendeurdag en het zal u snel duidelijk zijn.

U kan dit gebruiken om uw database te verrijken en uit te zuiveren, om een Opendeurdag te organiseren, of klanten uit te nodigen voor uw beursdeelname. Maar evengoed kan u INNI OKAPI inzetten voor cross-selling (verkopen van nieuwe diensten aan bestaande klanten), of her activeren van slapende klanten. En als u een webshop heeft dan kan u ons platform ook inzetten voor het proberen omzetten van verlaten winkelkarretjes of aankondigen van nieuwe producten.

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

CONTACTEER ONS

Ons team staat klaar

INNI OKAPI

U kan dit gebruiken om uw database te verrijken en uit te zuiveren, om een Opendeurdag te organiseren, of klanten uit te nodigen voor uw beursdeelname.
Maar evengoed kan u INNI OKAPI inzetten voor cross-selling (verkopen van nieuwe diensten aan bestaande klanten), of her activeren van slapende klanten.
En als u een webshop heeft dan kan u ons platform ook inzetten voor het proberen omzetten van verlaten winkelkarretjes of aankondigen van nieuwe producten.